dagen idag..

Hei hei..

 

Idag har det heller ikke vært en lett dag.. jeg har egentlig slitet i over 1 år med deprisjon, men iløpet av tiden som har gått så har det bare blitt værre.Jeg har snakket med psykolog for en stund siden og hun sa at jeg hadde samma type deprisjon som de som har vært med i krigen, jeg husker ikke hva den kalles. Men når man har den deprisjonen så må man få mye hjelp og helst ikke være så mye alene.. jeg er ikke så flink til å forklare sånt men uansett så nå skjønner dere mere hvorfor jeg er som jeg er :/

Idag hadde jeg ikke lyst til å dra på skolen i det hele tatt, på grunn av at i det siste så har jeg bare vært veldig deprimert og alt går bare i surr for meg. I noen tider går det bedre for meg og andre dårligere når det gjelder angsten min og deprisjonen..

for det meste av skole dagen idag gråt jeg og den ene timen så orket jeg ikke å gå inn i timen .. for det taklet jeg ikke.. jeg taklet ikke en gang å handle mat i kantina, for idag hadde jeg penger til kantina så jeg hadde tenkt å hygge meg litt, men når det var min tur i kasse så fikk jeg helt problemer med angsten plutselig, så jeg sa masse surr egentlig. Så da klarte jeg å kjøpe mat jeg ikke hadde tenkt til å kjøpe meg.. selfølgelig brukte jeg opp alle pengene mine :/ så blei jeg så lei meg at jeg bare kastet alt i søpla..

grunnen til at jeg foteller det her er på grunn av at denne bloggen bruker jeg for å få ting ut og å bruke den som en dagbok på en måte..

heldigvis kom Ann Helen, henne fikk meg i bedre humør og på andre tanker så jeg er utrolig takknemmelig for det <3


jeg har ikke så lyst til å føle det sånn, selfølgelig vil jeg ikke føle det sånn. Jeg har lyst til å være som alle andre men det er jeg ikke...

kanskje en dag så har jeg ikke angst eller deprisjon, men det begynner å bli slitsomt nå som det har vart i 1 år..

 

Blogges <3

6 kommentarer

mathildetia

29.08.2012 kl.21:07

huffda.. god bedring!

englebaasj

29.08.2012 kl.21:13

mathildetia: takk <3

Eira Farkas

29.08.2012 kl.21:28

Uff, du vet du kan ringe, eller skype eller i det hele tatt snakke med med om alt. Savner stemmen din også, så blir utrolig glad viss du ringer meg. Altid der for deg vennen, selv om du ikke vet det <3!

englebaasj

29.08.2012 kl.21:31

Eira Farkas: <3

tinp

29.08.2012 kl.22:07

Huff, synes synd på deg! Stå på, du er sterk. ♥

englebaasj

29.08.2012 kl.22:23

tinp: takk <3

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits