that feeling..

Ja. Den følelsen som jeg aldri vil snakke om..

den jeg sliter med å snakke om og skjenner det gjør vondt å snakke om.. den teite følelsen som er så vond å bære, jeg vil bare ha den vekk!!!!

jeg hater det.. jeg vil bare være en normal jente akkurat somalle andre jenter.. skjønner ikke at det skal være så vankelig jeg -.-''

når jeg går blandt folk så går jeg på en måte i forsvars modus eller hva jeg skal kalle det.. da er jeg plutselig glad og smiler som jeg er en lykkelig jente, men det er vel sånn jeg sjuler det. ja det er min måte -.-''

jeg hater det egentlig, for når jeg kommer hjem igjenn så går det ikke lange tiden igjenn før jeg er like langt nede igjen.. men uansett ekke i humør til å skrive mer..

 
Blogges..

4 kommentarer

Mariella

26.08.2012 kl.23:28

Det er en forsvarsmodus,kommer automatiks forde at du ikke vil at andre skal se...

har den selv desverre!:(

englebaasj

26.08.2012 kl.23:42

Mariella: :((

Eira Farkas

27.08.2012 kl.10:57

Du er ikke alene Silje, jeg selv har den og bruker den ofte.. Kanskje alt for ofte også :/

Nina

27.08.2012 kl.12:30

Sliter med det samme selv, og det er ikke lett ! :/

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits