that feeling....

Hei..

jeg tenker sååå sykt me for tiden at jeg aner ikke hvor jeg skal ta veien hen.. aner ikke hva jeg skal gjøre :/ jeg er så usikker på meg selv at det går ikke an, jeg hvet ikke lengre hvem jeg er lengre.. Jeg føler på en måte det er noe galt med meg, og får dårlig samvittighet...

hva skal jeg gjøre, det hvet jeg ikke!!!!! jeg har denne forbanna følelsen.. tenker hvorfor er jeg sånn som dette?, kan jeg ikke være som alle andre jenter?, kan ikke jeg slippe å være sånn??.. for jeg hvet ikke hvordan jeg takler disse tankene.. jeg aner ikke.. dette  har jeg slitet med siden spesielt 7. klasse, men jeg har liksom alltid vært sånn..

jeg vil ikke prate om dett til noen, for jeg.. nei jeg hvet ikke hvordan jeg skal forklare dette :( jeg blir så forbanna på meg selv at jeg alltid skal være sånn..

folk tror jeg er så jævla glad hele tiden.. men innerst inne er det alt for mye for meg, ja alt for mye som presser på! spørmål, ja masse spørsmål... jeg aner ikke hvordan jeg skal takle dem.. for det er på en måte flaut..

blogges <3

7 kommentarer

Vanja Flaten

23.08.2012 kl.20:49

Ikke tenk at det er flaut! Gå først og fremst til helsesøster / fastlegen din og prat med henne/han. Jeg har vært der selv, nå har jeg psykolog og medisiner som holder meg så å si i sjakk.

englebaasj

23.08.2012 kl.21:02

Vanja Flaten: akkurat det handler ikke om det.. jeg trenger ikke lege :/ jeg har ikke lyst til å snakke med noen jeg..

Vanja Flaten

23.08.2012 kl.21:03

Åh.. :/ Men hvis det plager deg, så er det vel greit å få noe hjelp?

englebaasj

23.08.2012 kl.21:04

Vanja Flaten: hvet ikke.. har jo gått til psykoliog lenge og hun har bare sluttet å ta kontakt -.-''

Vanja Flaten

23.08.2012 kl.21:05

Da har du fått feil psykolog for deg, tror jeg. Jeg har selv byttet psykolog noen ganger, fordi jeg har følt at de bare sitter der og ikke bryr seg..

englebaasj

23.08.2012 kl.21:13

Vanja Flaten: jeg orker ikke å begynne med alt på nytt igjen, det blir for vanskelig for meg og det vil jeg ikke takle

Vanja Flaten

23.08.2012 kl.21:14

Aw :/ La det gå litt mer tid.. Uker, måneder, år.. tid er tid.

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits