sadness..

dere får si hva dere vil om dette inlegget ... men det er bare sånn jeg er...

jeg hater den triste følelsen jeg har inni meg! selv om hvor glad jeg er eller hvor lykkelig, så er jeg trist inni meg på en måte.. i tider kan det være skikkelig ille..

jeg kan bli skikkelig deprimert og vil bare gjemme meg under dyna i sengen hele dagen og bare hyle og gråte!! jeg skjenner smerten inni meg hele tiden og begynner å tenke er det sånn det skal føles å leve ? er det sånn alle skal føle?? for viss det er sånn, ja så da vil jeg til min egen verden langt langt borte!

det er så vondt inni meg at det er helt ufattelig og det er ikke noen som forstår det.. men jeg kan ikke forvente at noen av dere skal forstå dette.. men det er så vondt! jeg skjenner det inni meg bare presse inni meg! jeg vil bare hyle, slå og jeg skader meg selv .. noe jeg ikke er stolt av! men det er  bedre en å skade andre, mener jeg da..

men jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre mere.. jeg tenker så mye jeg sliter med også så mye jeg tenker på!!

og i tilegg til deprisjonen min så sliter jeg med mye angst! Jeg kan våkne an dag og plutselig være redd for å gå ut av rommmet! og da går jeg ikke rommet i dethele tatt! jeg blir redd for mennesker! alt, jeg bare begynner å grine og takler ikke en dritt! er det virkelig sånn livet skal være??

til vanlig er jeg redd

Gutter, tankene mine, mørket, være alene, busser, fremmede mennesker og masse annet..

det er vansklig å oppsumere alt akkurat nå...

men jeg er ikke noe perfekt jente i det hele tatt!!

det har skjedd alt for mye i livet mitt og det er det som gjør at jeg sliter med meg selv nå idag!! Jeg vil egentlig bare være lykkelig og bli en vanlig jente som alle andre!

å jeg er så forvirret nå.. jeg hvet egentlig ikke hvem jeg er lengre.. men har ingen å snakke med. Jeg vil bare snakke med mamma nå, for nå har alt samlet seg til en stor floke inni meg og jeg hvet ikke en gang hvor jeg skal begynne :S

er det sånn man skal føle vær dag??jeg aner ikke mere egentlig alt er så vansklig og det har det vært sååååå lenge nå..

det er vel egentlig ingen som har giddet å lese alt sammen..

 


(bilde hentet fra weheartit.com)

 

Blogges <3

 

10 kommentarer

HoDæreDær.

19.08.2012 kl.21:52

Jeg skjønner deg kjempegodt! Men noen ganger er det bare sånn det er, og det er helt normalt! <3

englebaasj

19.08.2012 kl.21:55

~: viss alt dette er noermalt.. så vil jeg bare vekk til et sted langt langt borte..

HoDæreDær.

19.08.2012 kl.21:57

er jo normalt i denne perioden her da, om du skjønner. og da mener jeg ikke skolen.

englebaasj

19.08.2012 kl.21:57

~: hva mener du?? skjønte det ikke helt jeg :(

HoDæreDær.

19.08.2012 kl.21:59

angst da, er jo det du skriver om på en måte. og dette er jo normalt ved angst :( skjønner hvordan du har det, sliter jo med samme

englebaasj

19.08.2012 kl.22:02

~: oja.. ja er jo det, men jeg vil ikke ha det mere ...

HoDæreDær.

19.08.2012 kl.22:03

jeg vil heller ikke ha det mere, men man må nesten bare glemme det å godta det noen ganger :(

englebaasj

19.08.2012 kl.22:07

~: :C

Mariella

19.08.2012 kl.22:55

Skjønner deg ektremt godt,sliter med det samme! men sikkert litt værre,jeg er redd for å se meg selv i speilet mange ganger,jeg blir så redd at jeg nesten knuser speilet med hånda! det er et eksempel jeg kan nevne ved meg selv:c liker det ikke! men sånn er det nå bare,jeg bare PRESSER meg selv! da forsvinner angsten og alt til slutt,bare man presser seg til ting man ikke tørr...som å møte sin frykt på en måte! bare buse ut i en stor folkemengde...samme om man griner eller ikke,men man har kommet et skritt videre ;)

men der sliter vi med samme problem alle tre!så "bra" på en måte,da har vi noe vi kan snakke om? og dele? :)

ps: leste alt!

Catharina Haugen

20.08.2012 kl.18:24

Huff Silje da :( Blir lei meg jeg :( Du kan vel snakke med Kristoffer eller? Han kommer vel til å forstå deg? Det hjelper å snakke med andre, men det er jo ikke alltid like lett! :/ Har lest hele innlegget! Begynte faktisk å gråte litt. Syns det er så kjipt at du har det sånn, har det sånn selv! Og jeg syns det er vanskelig å snakke med andre jeg også. Men jeg prøver så godt jeg kan! Det gjør jo sikkert du også :) Jeg skjønner deg veldig godt! Det er jo heller ingen som er helt perfekte. Det er mange som tror de er det, men alle i hele universet har noe som ikke er helt perfekt. Og hvordan ser for eksempel en perfekt jente ut? Ingen vet det, for det er ingen i hele verden som er perfekt.

Du kan godt snakke med meg om det er noe! Jeg er god til å lytte og snakke om sånne ting, snakker veldig mye med Ole om sånt. Ole er også veldig flink til det, så du har oss to i hvert fall som du kan snakke med! I tillegg har du jo en helt utrolig bra kjæreste du sikkert kan snakke med!

Vi er glade i deg! Selv om jeg ikke har kjent deg så utrolig lenge så er jeg jo glad i deg Silje :)

Klemmer fra meg!

-Catharina

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits