slækt og overasket xD

hei hei ^^

idag blir det egentlig bare en slækk dag med gaming av Fiesta <3 yay ! Også skal meg og Kristoffer se videre på HOUSE senere idag :)

Jeg ble skikkelig overasket istad for mamma'en til Kristoffer hadde kjøpt en vegetar pizza til meg istad !! da ble jeg glad :P så det blir spennende åse hvordan den smaker C:

Senere på kvelden kommer pappa med penger sånn at jeg får kjøpt meg noe mat ;) lurte litt på å kjøpe vegetar pølser '' altså pølser uten kjøtt'' det er laget sånn at det smaker som det :) også skal jeg kjøpe jordbær/sjokolade pulver :P det er jorbær med sjokoladesmak ^^, også får jeg se om jeg finner noe mere, jeg må iverfall huske drikke ;)

jaja.. så snakkas senere nå skal jeg kose meg<3

Tumblr_m5itb5ph1w1rqna90o1_500_large

 

Blogges <3

2 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

06.08.2012 kl.16:57

Kos deg i dag :)

englebaasj

06.08.2012 kl.20:05

#Mariell Renate Bjørkhaug#: ja det skal jeg ^^ det må du oxo da ;)

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits