vært på besøk hos store søss <3

Hei hei ^^,

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem til Kristoffer etter å ha vært på besøk hos store søss '' Helene '' det har vært utrolig koslig der <3 Leona'' som jeg er tante til'' har vokst mye og er såå utrolig søt og glad jente <3 Jeg og Kristoffer ble vekt av henne på morgen idag så vi klarte jo ikke å bli sure, for hun er jo bare sååå søt <3

Loke, Rex og Teddy hadde det veldig morsomt sammen og lekte masse ! Teddy tok det veldig bra med lille Leona ^^,

Både igår og idag har vi tatt med Loke, Rex og Teddy til barnehagen og hatt dem fri der, sånn at de kan løpe og få brukt energien sin. Så nå er Teddy og Rexutrolig slitne og ligger på gulvet rett ut xD hehe.. det har de godt av ^^.

Meg, Helene og Kristoffer tok oss Leona til en lekepark, der vi også hadde med hundene. Der koste vi oss med energi drikk og boller <3 Mens Leona lekte ^^,

For morro skyld prøvde jeg å ta med Rex i sklia, for Rex likte skklier før. Men det likte han ikke så mye nå lengre.. men så prøvde jeg Teddy. Først hadde jeg han å fanget og sklei ned etter det gikk vi opp trappen og da skled Teddy ned selv uten å være på fanget :D og tredje gangen ble han så ivrig at jeg ikke rakk å være med nesten xD haha!

Dette er Loke ^^, det er en stund siden dette bildet ble tatt ^^, men det syntes jeg er så fint av han <3Hva har du gjort idag??

Blogges <3

Én kommentar

Mariell!

03.08.2012 kl.14:43

utrolig fin hund!! ;o<3

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits