om festen igår XD

Hei hei ^^,

 

sorry for å ikke blogge igår, men jeg kom ikke hjem før kl 3-4 tiden xD hehe !! ja jeg kan si kort om dagen igår :P

 

Meg, Kristoffer og Thomas dro kl 4 hjemmefra for å være sikker på å få en telt plass på grov stranda så vi var der sånn sirka halv 5 tiden :) Vi begynte å sette opp teltet i dette pøs regnet xD hehe.. det sluttet å regne kl 6 og kl halv 7 begynte folk å komme :P hehe xD

i begynnelsen var det ganske rolig og litt kleint xD men så begynte musikken og folk begynte å drikke, da begynte å bli litt liv der xD haha !!

Mange av vennene mine drakk '' men jeg sier ikke navn '', mens jeg, Kristoffer og Thomas holdt oss edrue :)

det var noen morsomme episoder

Det var noen som ikke husket hva de het, noen kom stadig til meg og rute hvor den eller den personen var hen, noen måtte jeg passe på ' sånn at de ikke gjorde noe de ville angre på'',

noen tryna rundt om kring, noen kom bort til meg å bare Siiiiiilljeee er det deeeg?? nemmen såå koslid daaaaae. En jeg skjenner kom og hang seg rundt meg og bare sa nemmen hei siiiljeee så fin du var med blått hår og jeg bare jeg har lilla også sa personen jeg mener lillaaa xD.

det var også mange andre morsomme episoder XD hehe...

 

Men jeg og Kristoffer passet på to personer igår.. men navn nevner jeg ikke og jeg snakker ikke om hvorfor .. det lovte jeg dem!!

men det ble en mil tilsammen å gå!! av alt til sammen av de to jeg fulgte hjem XD haha ... så er litt støl nå!!

 

Jo også når vi endelig kom tilbake til der festen var '' altså etter vi hadde fulg de to hjem'' så.. ja.. fikk vi vite at teltet vårt hadde rast ned og noen andre folk hadde satt det opp igjenn og lagt seg idet! alle hadde også dratt hjem.. englebæsjen/ ostepopp var strødd over alt, en gangs grillen vår var borte, lommelykta var borte, alt av godis og kameraet!!

så vi vekte de tre personene inni teltet vårt og spurte om de hadde rørt noe ?? de sa nei vi hakke rørt noe :/ så vi spurte om vi kunne sjekke sekkene dems og de sa ja, og der var kameraet mitt gitt -.-'' jaja folk ekke mye til å stole på!! også hadde vi bedt en person å passe teltet og det hadde personen lovet.. men den personen hadde dratt hjem :/ lommelykta fant vi hos en annen gjeng XD

etterpå gikk vi en runde og samlet masse ting og nå hr jeg lagt det ut på facebook hva som jeg har funnet .. og jeg har fått tak i noen av dem :)

 

 

her er det bilder :) men jeg tar ikke ålegger ut noen bilder av hensynn til folkene!!'

 


sokkene jeg hadde på <3


 her skal det bli fest :)

her er party teltet '' det var sykt stort'' vi hadde med et lite telt vi xD


her var teltet vårt <3


jeg kjeder meg før festen, så jeg lager litt grimaser XD

 

teltet ble populært da xD for vi grillet inni teltet og sånt.. så mange kom innom for å varmeseg eller sove litt og sånne ting :P

 

hehe

Blogges <3

7 kommentarer

Catharina Haugen

29.07.2012 kl.19:34

Haha hørtes morsomt ut Silje! :) Du ble kjempefin med Lilla hår :)

englebaasj

29.07.2012 kl.19:35

Catharina Haugen: takk :) ja var veldig morsomt ^^,

malinwalkingaway

29.07.2012 kl.19:41

haha, det med blått hår og du retta over til lilla! DET VAR MEG ! hahahaha<3

englebaasj

29.07.2012 kl.19:55

malinwalkingaway: hvet <3 ville bare ikke nevne navn siden det var ikke alle som ville at navnet dem skulle nevnes :)

malinwalkingaway

29.07.2012 kl.22:32

haha, det går ba<3

Anniie~

29.07.2012 kl.22:33

egentlig litt glad for at vi ble her jeg ^^

englebaasj

30.07.2012 kl.02:45

Anniie~: hehe ja det ble litt folksomt inni teltet også xD

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits