føles tomt..

Hei hei

 

Her hjemme har følelsene gått veldig opp og ned nå.. Men er det noe jeg er glad for nå er at familien vår holder sammen, det er jeg sååå utrolig takknemmelig for! Nå har jo mange av søskene mine overnattet her og sånt, for at alt skal bli litt lettere og det hjelper litt..

Dette kommer til å bli uvant for meg, men heldigvis har jeg Kristoffer og pappa ! Nå har vi fått oss en liten tradisjon og det er å gå en laaaang tur med Rex sammen med pappa C:

det er utrolig fin ting å gjøre, for da får man snakket om forskjellge ting man trenger å prate om..

 

Men hver dag tenner vi et lys for mamma her, for meg så hjelper det en del, å grunnen til det er fordi da tenker jeg på masse fine minner om henne <3

 

 


Her er det litt andre bilder jeg har tatt <3Rex'segutten var trøtt idag <3

 

Blogges <3

2 kommentarer

nosterud

12.03.2012 kl.07:55

Skjønner deg godt, Silje! Men dette skal du klare. Hun er nok stolt av deg! <3

Fint at familien deres er samlet, og fint det dere gjør!

Anne Renate

12.03.2012 kl.16:05

HERREGUD! jeg begynner strax å grine. jeg kommer aldri til å glemme denne dama! <3 hun var fanstastisk. godt at dere holder sammen da! er her for deg vennen.

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits