Perferkt ?

Hei hei ^^,

Hva synes dere er perfekt??

 

Min mening er alstå viss jeg skal være helt klar, så er det ingen som er perfekte og egentlig ingen som er stygge. For meg er det heller ikke noe som heter normal, for hva er vel normal. Jeg driter i hvordan folk syntes jeg skal være, jeg er meg og sånn er det bare. Jeg nyter livet og spiser så mye jeg vil, tross alt så lever vi jo bare en gang og denne ene gangen jeg lever vil jeg ikke bruke opp på å være helt nøye på hvor mye kalorier OSV.. jeg får i meg.. 

Vi er alle vakre på sin måte, det er bare tull med det dere med sjukk eller tynn. Jeg syntes alle er vakre på vår måte og har sin egen måte å stråle ut på <3

Jeg hvet ikke hva dere syntes, men jeg syntes heller ikke noe om folk som snakker bak ryggen til folk.. hva er visten?? det er nesten så jeg ler hver gang, for de folkene som går rundt å snakker bak ryggen til andre må ha en stor fantasi for å komme på alt sammen..

Mange ganger syntest jeg verden er for strenge mot oss, bare tenk på alle de forventningene alle har.. Vi skal være tynne, slanke, pene, glade hele tiden og så vidre. Tenk på alt vi ser av reklamer og modeller og sånt, så er det ikke rart vi får dårlig selvbilde..

 

Men jeg synes alle burde være fornøyde med seg selv og være takknemelig for de vennene vi har som tar oss for dem vi er og ikke noe annet, og være takknemmelig for dette livet vi har fått <3

 


Bildet er tatt fra weheartit.com ^^,

 

Hva mener dere ??

Blogges <3

Én kommentar

Eira

04.03.2012 kl.23:17

So true, so true! Skulle bare ønske jeg slapp å slite med selvtilliten selv.. Fuck Society, sier jeg bare.

Men enig med deg, der er jeg.

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits