må få det ut..hvis dere skjønner?

hei hei..

ja dere syntest sikkert jeg er teit på grunn av den litt negative bloggingen min i det siste.. ikke rart egentlig, men jeg må få det ut viss dere skjønner? For det skje så mye nå på en gang, noe jeg helst ikke vil. Dere som ikke skjenner meg i virkeligheten lurer sikkert på hva det er, men jeg syntest det blirfeil å si over nettet. Dere hadde skjønt meg viss dere hadde skjent meg, det trur jeg ijallefall. Jeg skulle så gjerne sagt det, men kan ikke, så jeg sier heller mine følelser og mine tanker jeg har for å få dem ut...  

Jeg skulle egentlig ønske at alt var som det var og at ingen ting trengte å være sånn det er nå. Livet skal jo være vansklig ikke sant, eller??? Jeg hvet ikke... men det er så mange følelser jeg har nå at det er forrvirende, så plutselig kan jeg være veldi sårbar til glad og lykkelig.. dere tenker sikkert mye dumt om meg, men det får dere bare gjøre. Det kan ikke jeg gjøre noe med, jeg vil bare få det ut ikke noe annet... Det hjelper meg litt faktisk, det hjelper å skrive det ned. 

Fleste av dere leser ikke dette en gang, og det skjønner jeg...

 

rett etter skolen skal jeg til legen igjenn, for pappa har bestilt time. for legen skal finne ut om jeg har bihulebetennelse, det håper jeg egentlig for da kan jeg bare ta tabletter og så bli bra  i hodet ijallefall ..

 

Blogges <3

4 kommentarer

Robin

07.02.2012 kl.11:59

Hei hei ! :-)

Jeg har ett forslag til deg, en bra måte å få ekstra lesere på + at du blir med i trekningen av en Ipad 2!

http://www.news2post.no/?id=konk&ref=333266

Svar på ett spørsmål og delta i trekningen av en Ipad 2! Så Sprer du adressen du får oppgitt etter du har gitt ditt svar, sprer den til venner og bekjente. Sannsynligheten for at du vinner øker jo flere du sprer adressen til!

OG er du smart så lager du ett blogg innlegg om det ;)

Linda

07.02.2012 kl.12:04

Huff... kjenner meg igjen i noe av det du skriver, håper det ordner seg for deg :)

elin

07.02.2012 kl.16:06

Synes du er både modig og flink til å skrive om hvordan du føler det. Er nok mange som har det vanskelig, men som ikke greier eller tør å stå frem med det.

Eira

07.02.2012 kl.19:56

Ting er ikka alltid lett nei, jeg sliter litt jeg også når for tiden ,men det er noe jeg heller ikke vil ut med på nettet...

Vell, uansett er jeg her for deg, Silje! :)<3

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits