mye å tenke på..

 

det er stadig at når med en gang når jeg setter meg ned eller straks blir alene en liten stund, så begynner jeg å tenke på alle ting som skjer. noen ganger vil jeg helst ikke det, spesielt ikke nå for tiden! For det er så mye å tenke på.. mange av dere hvet kanskje grunnen til hvorfor jeg tenker så mye og andre ikke, men det er kanskje ikke noe jeg syntes man skal dele på nettet så alle i hele verden kan se det! Kankje eller kanskje ikke dere får vite det etter hvert.. men det hvet jeg ikke nå..

men uansett, det er mange tanker som går i hodet mitt for tiden. Så dere hvet sånn sirka hvorfor jeg kan bli trist eller fjern, men husk det ekke farlig å spørre viss dere lurer på noe, men jeg deler det bare ikke med alle.

sånn at dere er litt ops på det..

Blogges <3

2 kommentarer

Lena

01.02.2012 kl.16:30

Vi tänker på er här!

Hälsningar "kusin" Lena i Sverige

englebaasj

01.02.2012 kl.22:04

tusen takk ^^, det er koslig, vi tenker på dere også C:

Skriv en ny kommentar

englebaasj

englebaasj

16, Hof

Ja, så får jeg vel skrive litt om meg da.. Jeg har to hunder som heter Teddy og Rex, som er de to beste guttene i verden for meg <3 Kjæresten min heter Kristoffer og er den beste gutten i hele verden, han er alltid der for meg når jeg trenger støtte eller trøst <3 Mine hobbyer er tegne, male, sy, hunder, ta bilder og trene <3 Ja jeg hvet.. jeg er ikke så flink til å skrive 100% riktig, så det får bare vera ;)

Kategorier

Arkiv

hits